دسته بندی

چگونه کودکی کتاب‌خوان تربیت کنیم؟

چگونه کودکی کتاب‌خوان تربیت کنیم؟

همه ما می‌دانیم که کتاب دوستی باوفاست. همه جا به کمک انسان می‌آید و انسان را آگاه نگاه می‌دارد. چه خوب که از کودکی ریشه‌ی کتاب‌خوانی را در فرزندانمان محکم کنیم. در این مقاله می‌توانید با راه‌های تربیت یک کودک کتاب‌خوان آشنا شوید.



 
  1. کتاب‌خوان باشید!

     

از کودکی که کتاب‌خوانی و آگاهی را در پدر و مادر خود نبیند انتظاری نباید داشت. نه اینکه کودکان در خانواده‌هایی بدون مطالعه امکان کتاب‌خوان شدنشان صفر باشد، اما مطمئن باشید جایی که کودک همیشه والدین خود را در حال کتاب‌خوانی و رشد و آگاهی ببیند، بستری بهتری برای رشد این مسئله برایش فراهم می‌شود. تا می‌توانید جلوی دیدشان کتاب بگذارید و ابزار رشد آگاهی را فراهم نمایید و به طور کلی خودتان نیز کتاب‌خوان باشید.

 
  1. هرچه زودتر بهتر!

زمان نوزادی را از دست ندهید. شما می‌توانید از همان ماههای آغازین زندگی کودک دلبندتان کتاب‌های با طرح و نقش‌هایی قابل درک برایش فراهم کنید. این کتاب‌ها به او کمک خواهد کرد تا بینایی‌اش تکامل بهتری پیدا کنید. با خواندن شعر به شما انس بهتری می‌گیرد و لذت‌بردن از کتاب و کتابخوانی را از همان ابتدا درک خواهد کرد.

 
  1. انتخاب کتاب مناسب را فراموش نکنید!

     

هر سنی مقتضای خاصی دارد. برای انتخاب کتاب متناسب با سن کودک خود دقت کنید. از بدو تولد می‌توانید برایش اشعار و ترانه‌های کوتاه و بلندی بخوانید. کمی که بزرگتر شد داستان‌های کوتاه برای پرورش خلاقیت و هوش هیجانی را به آن اضافه کنید و همین‌طور پیش بروید تا کودک شما بتواند خودش آنچه بیشتر می‌پسندد را انتخاب نماید.

 
  1. کتابخانه‌ی زیبایی برایش بسازید!

کتاب‌ها را دم دستش بگذارید. به او اجازه دهید تا در دنیای کتاب‌هایش غرق شود و به او کمک کنید تا در کنار خواندن کتاب از زیبایی کتابخانه‌اش نیز لدت ببرد. کتاب‌خانه‌ای کوچک اما جذاب و دوست‌داشتنی به او کمک می‌کند تا بیشتر و بیشتر با دنیای کتاب ارتباط برقرار کند. نزدیکی به این کتابخانه و قدرت انتخاب و دست زدن به آن نیز در این امر بی تاثیر نخواهد بود.


برای مشاهده‌ی کتاب‌های گروه کودک و نوجوان کلیک کنید